Wish List 0

Parteneri

Daca activati in domeniul instalatiilor electrice, retail cu materiale electrice sau de constructii, vanzari online sau daca sunteti interesat de o colaborare cu noi, am vrea sa stiti ca Light Smart Consulting cauta parteneri si colaboratori pentru promovarea produselor si serviciilor in toata tara !

Metoda de colaborare:

Primul pas este incheierea unui contract de colaborare cu orice persoana ce doreste sa promoveze produselor si serviciilor noastre, prin care oferim comision.In acest fel, un partener/colaborator ne va reprezenta catre orice client, serviciile fiind rasplatite fie prin comision fie prin discount-uri atractive.

Avantajele Partenerilor/Colaboratorilor:

Suport tehnic in intocmirea ofertelor.Ne angajam sa raspundem solicitarile partenerilor privind intocmirea ofertelor tehnice si comerciale in cel mult o zi lucratoare.De asemenea, punem la dispozitie studii luminotehnice complexe bazate pe aceste solicitari.

Accesul la toate informatiile de pe site-ul www.lightsmart.ro , fise tehnice, studii luminotehnice demonstrative, calcule de amortizare, etc.

Pe langa grila de discount-uri preferentiale, partenerii/colaboratorii acumuleaza puncte de loialitate, puncte ce pot fi folosite la achizitionarea oricarui produs prezent in oferta noastra comerciala.

Cataloage de prezentare

Livrari in toata tara pentru vanzarile realizate de parteneri/colaboratori

Suport vanzari - pentru proiectele de o complexitate ridicata, la solicitarea partenerilor, unul din agentii nostri de vanzari va poate oferi suportul strict pe partea tehnica, in timpul prezentarilor catre beneficiar.

Pentru informatii suplimentare si inscrierea in baza noastra de colaboratori, ne puteti contacta folosind informatiile din pagina "Contact".