Kit de emergenta pentru corpurile de iluminat cu LED

rating

  • 270.40 RON
  • Fara TVA:227.23 RON

kit de emergenta, panou led emergenta, corp iluminat de urgenta, corp iluminat ARELUX, evacuare

Kit de emergenta pentru corpurile de iluminat cu LED se foloseste pentru conectarea la un corp echipat cu LED-uri in vederea asigurarii continuitatii iluminatului timp de 3 ore. Se utilizeaza pentru iluminatul de siguranta/evacuare in spatiile comerciale si in alte tipuri de spatii interioare: scoli, spitale, cladiri de birouri etc.. Invertorul are carcasa de culoare alba din tabla de otel vopsita in camp electrostatic. Bateria de acumulatori este realizata din mai multe celule interconectate si rigidizate intr-o folie autoretractabila de culoare alba.

Conectori rapizi cu autoblocare 2P+N (4A, 250V, 0.5-0.75mmp), pt alimentarea invertorului.

Conectori rapizi cu autoblocare 2P+N (4A, 250V, 0.5-0.75mmp) pt conexiunile retea-invertor-alimentator in CA, dintre alimentator si invertor in CC, corp de iluminat si invertor, pt LED-ul indicator al functionarii normale si incarcarii acumulatorului si pt butonul de test. Bateria de acumulatori se conecteaza la invertor prin intermediul unei mume tata-mama cu elemente de siguranta impotriva conectarii inverse. Se livreaza impreuna cu LED-ul pt indicarea functionarii kitului de emergenta si incarcarea acumulatorului si butonul de test.

La nivel de protectie se face ajustarea automata a curentului de iesire; protectie la descarcarea completa a acumulatorului.

Lampile LED echipate cu kit de emergenta au rolul de a evita panica si de a asigura un iluminat optim astfel incat persoanele sa poata sa ajunga in locul de unde calea de evacuare sau iesirea din cladire sa poata fi identificata. Kitul de emergenta ofera o autonomie de 180 de minute. Kitul de emergenta pentru lampile LED face parte din gama de accesorii pentru iluminatul de siguranta si urgenta ARELUX.


Date Electrice

Tip iluminare
permanenta
Tipul bateriei 
3.6V Ni-Cd, 3000mAh
Tensiune intrare/Frecventa
220-240 Vca, 50/60Hz    
Curent/Tensiune/Putere de emergenta LED
400-40mA / 6-60V / 2,4W
Timp de incarcare/Curent de reincarcare
20h / 200mA

Proprietati
Autonomie
180 minute
Clasificare IP
IP20


Material
Otel
Utilizare
Conditii de lucru normale  -5° +50°
Dimensiuni & soclu
Greutate
0.46kg
Marime
160 x 38 x 28 mm

Certificate & standarde
Clasa de eficienta energetica
A+
Certificari
EMC, LVD, ROHS
Garantie
3 ani

Scrie opinia ta

Te rugam sa sa te autentifici sau sa creezi un cont pentru a lasa o recenzie
Cataloage