Wish List 0

Camere curate

Tehnologia pentru camerele curate este prezenta in diferite domenii de activitate precum: industria chimica, farmaceutica, ingineria de precizie, microelectronica, laboratoare biologice sau industria alimentara. Aceste domenii de aplicabilitate implica o gama larga de cerinte: de la iluminarea unei sali de operatie sau a unei camere de recuperare a pacientilor pana la un nivel de iluminare foarte mare necesar in laboratoare. In toate aceste cazuri poluarea cu particule clasificata ca fiind contaminare este tinuta strict sub control. Indiferent cat de mici sunt, numarul de particule de praf din aer, bacterii, virusuri si substante chimice , vaporii trebuie sa fie cat mai mici posibil.

In functie de atmosfera dorita, curatenia camerelor curate este impartita in clase in functie de cantitatea de poluare per metru cub de atmosfera. Spatiile camerelor curate pot avea dimensiunile unei hale de productie sau chiar ale unei fabrici de productie atingand o suprafaata de mii de metri patrati. Aceste situatii sunt intalnite in mod obisnuit in domeniul biotehnologiei, in timpul unui proces de productie de semiconductori de precizie si alte domenii in care chiar si un nivel foarte mic de poluarea reprezinta un parametru critic pentru procesul tehnologic. Aerul este pompat in camera curata printr-un sistem special de filtre care elimina fractiunile ulterioare de poluare. Aerul in interiorul camerei este filtrat in mod continuu printr-un set de filtre HEPA pentru a elimina poluarea creata in interior. Muncitorii sau personalul care intra sau ies din camera trebuie sa o faca prin ecluza de aer. Angajatii din camera curata trebuie sa poarte tot timpul protectie: costume speciale, masti si pantofi. Desigur exista solutii sau optiuni mai putin costisitoare unde nu exista blocaj de aer, intrarea se face direct din anticamera unde se poarta un costum de protectie.

Dispozitivele din interiorul unei camere curate trebuie sa fie special concepute pentru a nu genera poluare suplimentara iar acest lucru se aplica si corpurilor de iluminat.

Corpurile de iluminat pentru camere curate sunt recomandate pentru a fi utilizate in sectorul medical pentru iluminarea unor spatii precum: spitale, sali de operatie, sali amenajate pentru laparoscopie si endoscopie, operatii si interventii, sali de recuperare, cabinete dermatologice, centre de recoltare a sangelui etc. 


Panou LED etans pentru camere curate 32.4W 600x600mm HERMETIC R LED3x1500 D150 IP65 Panou LED etans pentru camere curate 32.4W 600x600mm HERMETIC R LED3x1500 D150 IP65

Northcliffe

1.197,65 Lei Fără TVA: 1.006,43 Lei

Panou LED etans pentru camere curate 32.4W 600x600mm HERMETIC R LED3x1500 D150 IP65

Panoul LED Hermetic de la Northcliffe pentru camere curate este un corp de iluminat cu montaj incastrat in tavanele casetate. Distributia luminii este directa 106x106 ger, sistemul..

Panou LED pentru camere curate XPLANET 36W 600x600mm tratat antibacterian montaj incastrat IP65 Panou LED pentru camere curate XPLANET 36W 600x600mm tratat antibacterian montaj incastrat IP65

Arelux

795,22 Lei Fără TVA: 668,25 Lei

Panou LED pentru camere curate XPLANET 36W 600x600mm tratat antibacterian montaj incastrat IP65

Panoul LED XPLANET pentru camere curate este echipat cu 48 de LED-uri SMD 2835. LED-urile SMD sunt pozitionate back-lite, iar alimentatorul in curent constant, etans IP65 este livr..

Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)