Wish List 0

Corpuri și șine magnetice

        Sistemele de iluminat magnetice sunt formate din doua componente principale: corpurile de iluminat si sinele magnetice. Sunt foarte usor de instalat si configurat atat individual cat si in diferite structuri. Sinele se pot monta in 4 feluri: aparent, incastrat, incastrat fara margini vizibile si suspendat. Corpurile de iluminat (spoturi, proiectoare, lampi liniare sau pendule) asigura un iluminat ambiental, arhitectural, de accent sau general in orice tip de spatiu interior.

        Principalul avantaj este de ordin estetic prin eliminarea cablurilor si a firelor necesare in cazul unui sistem de iluminat standard pe sina. De asemenea, corpurile de iluminat pot culisa pe intreaga lungime a sistemului magnetic si pot fi cuplate, decuplate sau orientate dupa bunul plac. Designul modern si futurist si instalarea convenabila satisfac astfel cele mai exigente cerinte si nevoi pentru orice tip de spatiu, imbunatatindu-se considerabil efectul decorativ din orice incapere in conformitate cu conceptul de design arhitectural modern. Se utilizeaza pentru iluminatul magazinelor de moda, galeriilor comerciale, birourilor, salilor de conferinta sau de spectacole, hoteluri, cluburi, baruri sau restaurante.

        Sistemul de iluminat magnetic reprezinta viitorul trend in materie de iluminat cu tehnologie LED.


Corp LED liniar magnetic 20W Corp Negru Alb Cald

V-Tac

439,40 Lei Fără TVA: 369,24 Lei

Corp LED liniar magnetic 20W Corp Negru Alb Cald

Corp LED liniar magnetic 20W Corp Negru Alb Cald este un corp de iluminat care se preteaza pentru iluminatul ambiental sau de accent in magazinele de moda, cafenele, baruri sau in ..

Corp LED liniar magnetic 30W Corp Negru Alb Cald

V-Tac

451,01 Lei Fără TVA: 379,00 Lei

Corp LED liniar magnetic 30W Corp Negru Alb Cald

Corp LED liniar magnetic 30W Corp Negru Alb Cald este un corp de iluminat care se preteaza pentru iluminatul ambiental sau de accent in magazinele de moda, cafenele, baruri sau in ..

Proiector LED magnetic 15W Corp Negru Alb Cald Proiector LED magnetic 15W Corp Negru Alb Cald

V-Tac

404,12 Lei Fără TVA: 339,60 Lei

Proiector LED magnetic 15W Corp Negru Alb Cald

Proiector LED magnetic 15W Corp Negru Alb Cald este un corp de iluminat care se preteaza pentru iluminatul ambiental sau de accent in magazinele de moda, cafenele, baruri sau in al..

Spot LED liniar magnetic 3W Corp Negru Alb Cald

V-Tac

219,69 Lei Fără TVA: 184,61 Lei

Spot LED liniar magnetic 3W Corp Negru Alb Cald

Spot LED liniar magnetic 3W Corp Negru Alb Neutru este un corp de iluminat care se preteaza pentru iluminatul ambiental sau de accent in magazinele de moda, cafenele, baruri sau in..

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)