Wish List 0

Corpuri pentru iluminat de interior - un design deosebit și eleganță

heading_title

    Iluminatul potrivit este o componentă esențială pentru un design de succes. Acesta este necesar atât  în timpul iernii, când zilele sunt mai scurte și petrecem mai mult timp la interior decât de obicei, cât și pentru zilele de vară când stăm până târziu în living. 

    Pandemia ne-a schimbat felul în care ne raportăm la spațiul de acasă. Acesta a devenit zonă de locuit, dar și zonă de lucru, iar iluminatul joacă un rol important în definirea clară a spațiului de relaxare și a celui dedicat jobului.

    Iată câteva tendințe ale anului 2021 care vă vor ajuta să alegeți pentru fiecare cameră corpuri de iluminat moderne pentru a obține efecte deosebite.

    Iluminatul- punct focal al încăperii

    Acest tip de iluminat vizează în special camerele spațioase, precum livingul. Corpurile de iluminat pentru living încetează să mai aibă doar un rol funcțional, ele devin adevărate declarații estetice. Experții recomandă alegerea de corpuri de iluminat elegante sau chiar extravagante în 2021.

    Candelabrele contemporane, proiectate inteligent și realizate cu pricepere, vor putea transforma încăperile în spații rafinate. Conceptul de design se poate crea astfel pornind de la corpul de iluminat și nu de la tema generală de decor a camerei. Este în regulă să faceți alegeri îndrăznețe, mai ales dacă încăperea este spațioasă și permite selectarea de piese neconvenționale.

    Veioze LED- tehnologie reinterpretată

    Veiozele LED cu diferite funcționalități redefinesc prin eleganță și funcționalitate spațiile în care sunt utilizate. Liniile simple, dar moderne ale acestora conferă farmec zonei de lucru de acasă. Puteți alege lampe LED de birou cu port USB pentru conectarea rapidă a telefonului sau lămpi LED de birou care permit încărcarea wireless.

    Iar dacă regândiți întregul sistem de iluminat al casei, adăugați și lămpi de veghe pentru camera copilului, sunt practice și foarte apreciate de cei mici. De asemenea, sunt disponibile cu port USB.

    Plafoniere si aplice LED- iluminat sustenabil

    Apreciate atât pentru iluminarea individuală a unei încăperi, cât și pentru rolul decorative, care poate redefini iluminatul architectural al unei încăperi, plafonierele și aplicele LED impresionează prin formele geometrice rafinate și prin multiplele funcționalități. Acestea sunt prevăzute cu senzor de prezență sau crepuscular, iar cele de tip SMART se pot controla din telecomandă.

    Pendule și lustre de tavan- design redefinit

    Cu anumite pendule sau lustre de tavan puteți crea lumină caldă în anumite zone ale încăperii. Luminile din plafon și lămpile de podea amplasate strategic pot transforma o cameră într-un sanctuar confortabil în care să vă relaxați, să lucrați sau să petreceți o seară plăcută alături de cei dragi. 

    Lustre LED- pentru un design hi-tech

    Unul dintre cele mai impresionante corpuri de iluminat de tavan din 2021 sunt corpurile de iluminat de tip inel, care adăugă o notă grațioasă și delicată oricărui spațiu de living. Forma simetrică a acestor lustre și pendule LED se poate încadra ușor în orice tip de design. În plus, aveți garanția că acest tip de corp de iluminat va rămâne în trend pentru o perioadă lungă de timp.

    Culori și modele contemporane

    Culorile și modelele alese pot fi esențiale în definitivarea stilului unei încăperi. Culorile pe care le alegeți conferă farmec și pot genera emoții. De aceea, alegerea corpurilor de iluminat potrivite ar trebui să fie similară cu selectarea accesoriilor care să completeze o ținută vestimentară. Crearea unei anumite stări de spirit se bazează în întregime pe iluminatul pe care îl alegeți. 

    Iluminatul biroului de acasă 

    Iluminatul zonei de lucru de acasă necesită corpuri de iluminat cu personalitate. Felul în care vă luminați birourile și spațiile de lucru vă poate influența pozitiv stilul de lucru, dar și eficiența. Pentru că vorbim de zonele de lucru de acasă, experții recomandă utilizarea de materiale naturale, care să confere spațiului ales un aspect profesionist și primitor în același timp. Pentru pendulele din lemn cu capace decorative din crom, nuanța plăcută și materialul natural sunt asortate cu un metal modern pentru a crea un efect eclectic. 

    Pendulele și lustrele de tavan sunt ideale pentru spațiile din domeniul HoReCa, în baruri, restaurante, cafenele, recepții de la hoteluri, dar și pentru zonele rezidențiale. Descoperiți toată selecția de pendule disponibile în combinatii variate de stiluri, mărimi sau materiale (sticlă, lemn, aluminiu, beton, cupru, fier, plastic, crom, porțelan). Iar candelabrele și lustrele cu LED încorporat aduc un plus de bun-gust și finețe oricărei încăperi.