Wish List 0

Lampa germicidala cu senzor dubla sterilizare UV-C cu Ozon 38W

487,23 Lei

  • Producător: V-Tac
  • Cod produs: 11208
  • Disponibilitate: Pre-Comanda
  • Fără TVA: 409,44 Lei
- +

Etichete: lampa uvc, lampa bactericida, lampa dezinfectie, lampa cu ozon, lampa sterilizare, lampa germicidala v-tac, lampa germicida v-tac, lampa uv portabila, lampa uvc cu senzor

Lampa germicidala cu senzor radar dubla sterilizare UV-C cu Ozon 38W este o lampa portabila cu ultraviolete cu functie senzor radar care se utilizeaza pentru dezinfectarea completa a suprafetelor si a aerului din incaperi cu o suprafata maxima de 60mp. Este prevazuta cu ecran de afisare a timpului de lucru si a statusului si cronometru cu 15/30/60 de minute de la pornire. Unghiul de actiune al lampii bactericide este de 360 de grade. Este echipata cu tub Quartz UVC cu o lungime de unda 253.3nm. Lumina ultravioleta cu radiatie UV-C cu unda scurta perturba imperecherea bazelor ADN provocand astfel ruperea lantului ADN ceea ce duce la inactivarea virusilor si bacteriilor. Se distruge structura moleculara a microorganismelor rezultand incapacitatea acestora de supravietuire si reproducere. Practic printr-o singura utilizare a lampii V-TAC de dezinfectie se distrug agentii patogeni bacterieni, stafilococ, salmonella, acarieni, mucegaiuri, virusi etc. si se asigura efectul de sterilizare in proportie de 99%. Lampa germicidala portabila V-TAC este destinata pentru folosinta doar la interior in medii unde nu exista vapori inflamablili, nu este rezistenta la apa, nu trebuie spalata cu apa, spirt sau chimicale. Inaintea curatarii intrerupeti alimentarea cu energie electrica. Praful sau petele de pe partile de sticla pot reduce eficienta sterilizarii. Tuburile se pot inlocui, iar lampa ete portabila.

* Timpul de delay pana la inceperea functionarii lampii UVC este de 10 secunde, timp in care se poate parasi incinta. Dupa terminarea ciclului ales este necesara o buna aerisire a incaperii timp de 20-30 de minute. Ozonul prezinta un miros specific in timpul sterilizarii.

* Lampa se monteaza pe o suprafata plana si stabila de preferinta in mijlocul incaperii pentru a beneficia astfel la maxim de raza de actiune de 360 de grade.

* Distanta de lucru a senzorului este de peste 5m.

* Este recomandat sa se incuie incaperea pe durata functionarii lampii pentru a preveni intrarea accidentala a oricarei persoane si in special a copiilor.

* Lampa se poate folosi saptamanal de 2-3 ori, iar pe perioada utilizarii se elibereaza camera de persoane, plante sau animale de companie. Lumina ultravioleta este daunatoare ochilor si pielii si totodata poate afecta alte obiecte care se pot afla in camera: picturi, poze etc.

* Produsul are termen de garantie 12 luni.

* Nu este permisa utilizarea cu personal in incapere! Lampa degaja ozon O3 iar expunerea indelungata la acest gaz este nociva.

* Cand lampa este pornita, aparatul va afisa o numaratoare inversa de 10 secunde inainte de aprindere. Functia senzor radar va incepe sa functioneze automat cand lampa este aprinsa. Daca este detectata vreo miscare (om/animal) in intervalul de detectie, lampa se va stinge automat si va afisa "RD". Lampa trece inapoi in modul de sterilizare daca nu este detectata nicio miscare timp de 10 secunde.


Caracteristici Tehnice

Putere
38W
Tensiune alimentare, Frecventa
220-240 Vac, 50/60Hz
Grad de protectie la praf si apa
IP20 (montaj la interior)
Material corp
plastic ABS negru
Certificari
CE, LVD
Tip sursa
Quartz UVC
Durata de viata
6000h
Timp intarziere
10 sec
Timer dezinfectare
15/30/60 min

Suprafata dezinfectare
max. 60mp
Masa
1.02 kgDimensiuni
140 x 150 x 437 mmSpune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie