Bine ati venit pe blogul Light Smart Consulting!
Bine ati venit pe blogul Light Smart Consulting!

De aceea, prin acest blog ne-am propus sa “facem lumina” in privinta unor confuzii sau sa spulberam prejudecatile care inca exista in ceea ce priveste eficienta iluminatului cu LED. Vom crea un ghid practic pentru toti cei interesati de aceasta tehnologie si totodata va vom tine la curent si cu noutatile din domeniu.

Despre iluminatul cu LED s-a spus ca a revolutionat modul in care este folosita lumina artificiala, devenind cu adevarat o parte din decorul cotidian. Arhitectii si designeri de iluminat apreciaza cu adevarat valoarea estetica a corpurilor de iluminat, pe cand clientii industriali sunt mai mult decat incantati de economia care se realizeaza prin instalarea acestor surse de lumina.

Asadar, in curand veti regasi aici informatii detaliate despre avantajele folosirii surselor de iluminat cu LED, comparatii intre diferite corpuri de iluminat, spatiile in care este cel mai bine sa se foloseasca un anumit tip de corp de iluminat si alte informatii utile pentru cei care doresc sa achizitioneze astfel de produse si chiar si pentru cei care le folosesc deja.

De asemenea, va vom tine la curent cu noile produse pe care le puteti gasi in magazinul nostru, noile parteneriate si proiectele pe care le finalizam, pentru ca ne dorim ca voi sa cunoasteti bine toate lucrurile care alcatuiesc brandul Light Smart Consulting.

Acestea fiind zise, mai trebuie doar sa mentionam faptul ca apreciem feedback-ul pe care il primim din partea voastra, la fel ca si toate comentariile pe care le primim la articolele publicate, insa ne rezervam dreptul de a elimina comentariile injurioase la
adresa noastra sau a altor utilizatori si comentariile tip spam.